maanantai 27. heinäkuuta 2015

SeaHorse Week 2015 [Day2]

Heips, täällä taas SHW kuvien parissa!

Torstaina pääsin kisapaikalle vuht myöhään, sillä mulla oli aamulla lääkäri, joten missasin lähes kaikki 90cm ratsukot ja huonon sään takia en saanut lähes ollenkaan hyviä kuvia mistään ratsukoista, mutta jokatapauksessa, jottei blogi vaikuttaisi taas kuolleelta, päätin laittaa tähän alas edes muutaman, suht onnistuneen kuvan. Here we go!








RATSASTAJAT HUOM! Mikäli olit kisaamassa torstaina, voit rohkeasti kysellä vesileimattomia kuvia ratsukon tuntomerkkejä vastaan kommenteissa tai sähköpostilla darja.f.g@gmail.com, mutta kuvien yhteydessä on aina mainittava kuvaajan nimi ja blogi tuolla tyylilä: "© Darja Fedotova, www.peruspaiva-tallipaiva.blogspot.fi" tai "© Darja Fedotova" linkittäen blogin nimeen, taikka vesleimallisia kuvia, jolloin kuvaajaa ei ole pakko merkitä. :) 

~Darja

3 kommenttia:

  1. Moi! Löytyykö sulta kuvia ratsukosta Hanna Makkonen ja Arons? Kilpailunumero 38. Torstaina oltiin luokassa 6 110cm lähtönumerolla 17 ja keskiviikkonakin oltiin luokassa 3 100cm. Hevosella tummansininen huopa ja siniset jalustimet, ratsastajalla musta takki. Hevonen punaruunikko ja päässä iso tähti. Jos ollaan osuttu sun kameran eteen, niin pystytkö laittamaan vaikka sähköpostia hannamakkonen@hotmail.fi?:-)

    VastaaPoista
  2. moi! löytyiskö kuvia ratsukosta Tilda Paukonoja ja Amadeus? hevosnumero oli 22. Mentiin keskiviikkona 100cm, torstaina 100cm ja 110cm, ja perjantaina 110cm. Tuntomerkkejä: hevosella tummansininen huopa, meksikolaiset suitset, ke ja to letitetty, ratsastajalla samshieldin kypärä ja musta kisatakki. tildavictoria98@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Siistejä kuvia nämäkin! Haastoin sut: http://sanniswindow.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

    VastaaPoista